warung coffee

my quick updates

Latest Message: 3 weeks, 3 days ago
  • Kaklong : Benang dah lama sampai, tapi saje malas mengait. Harini sambung kait selimut purple
  • Kaklong : Baru order benang untuk projek dua helai selimut. Benang lain pula ada seguni lagi. Tapi tak tahu nak buat projek apa. Apapun, taknak beli benang sampai la tinggal setengah guni baru beli.
  • Kaklong : Editing video is so exhausting. Tak dapat bayangkan buat ni setiap minggu. Itu belom planning dan rakam lagi. I don;t think i can do this >~
  • Kaklong : Saya plan nak generate passive income kat youtube. Sekarang ni dapat USD7-12 je sebulan. Kalau bole nak dapat USD100 sebulan. Kene konsisten upload video, kalau bole setiap minggu ada video baru. Saya dah rakam 4 video; tapi bab edit tu yang letih. Semoga berjaya istiqomah.
  • Kaklong : Senyap lama ni sebab mengait selimut purple. Update ni sebab benang purple dah habis. Taknak beli lagi. Nak kosongkan lagi rak benang tu. Projek apa pula lepas ni?
  • Kaklong : Benang pink dah habis. Dah sampai 13 May (temperature blanket). Idle dulu. Kita buat projek baru. Kosongkan rak benang.
  • Kaklong : Baru baiki printer. Lepas ni kita buat print art. Hahaha lukis pun tak pandai dah nak buat print art.
  • Kaklong : saya buat blog pensel tubi. yang penting buat. update tak updatetu belakang kira
  • Kaklong : Hai. Test test. Ok ke tak ni..
  • The Admin : High five! You’ve successfully installed Simple Ajax Chat.